ДО УВАГИ МАЙБУТНІХ АБIТУРIЕНТІВ!
ХАРКІВСЬКИЙ АВТОМОБІЛЬНО-ДОРОЖНІЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ
ОГОЛОШУЄ НАБІР СЛУХАЧІВ НА
ПIДГОТОВЧI КУРСИ ДО ВСТУПУ У ВНЗ


Завдання курсів – ефективна підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання та успішного проходження вступних іспитів до вищих навчальних закладів України.

Навчання на курсах проводиться з таких предметів: українська мова,  математика, історія України

Особи, які пройшли повний курс навчання на підготовчих курсах, при поданні документів для вступу до того ж ВНЗ мають право додатково отримати додаткові бали. Порядок обчислення додаткових балів встановлюється правилами прийому до ВНЗ. 


ПІДГОТОВЧІ КУРСИ

Tехнікум має ліцензію Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України серії АГ № 582781 на надання освітніх послуг навчальними закладами, пов’язаних з одержанням вищої освіти на рівні кваліфікаційних вимог до молодшого спеціаліста.

Метою організації підготовчих курсів є якісна підготовка осіб, які здобули середню освіту, а також учнів випускних класів загальноосвітніх навчальних закладів до вступу у вищі навчальні заклади, а також реалізація механізму залучення професійно-орієнтованої молоді для навчання у коледжі.

Завдання підготовчих курсів – ефективна підготовка до зовнішнього незалежного оцінювання та успішного проходження вступних іспитів до вищих навчальних закладів України.

Особи, які пройшли повний курс навчання на підготовчих курсах, при поданні документів для вступу до того ж ВНЗ мають право додатково отримати додаткові бали. Порядок обчислення додаткових балів встановлюється правилами прийому до ВНЗ.
Навчальна програма до вступу (Історія України)
Навчальна програма до вступу(Математика)
Навчальна програма до вступу(Укр.мова)

Курси починають працювати з 1 квітня 2024 рік

Переваги підготовчих курсів:

1.    Професійні викладачі, які мають багаторічний досвід роботи.

2.    Одночасна підготовка до вступних випробувань і до державної підсумкової атестації, що проводиться у школі по закінченню 9 класу.

3.    Зручний час навчання, заняття два-три рази на тиждень (один день робочий, один день вихідний).

4.    Обґрунтована низька вартість навчання з можливістю оплати частинами.

5.    Успішна адаптація до умов навчання у коледжі та зважений вибір майбутньої спеціальності.

Всю актуальну  інформацію стосовно роботи підготовчих курсів можна отримати за телефоном (057) – 337-84-07 (Пн – Пт з 09.00 до 17.00).

Прийом громадян здійснюється за адресою: м. Харків, вул. Котельниківська, 3, Харківський автомобільно-дорожній фаховий коледж, 1 поверх, каб. №111, з 9:00 до 17:00, щоденно (крім суботи та неділі).

Методист підготовчих курсів: Шевченко Інна Володимирівна.